Sfaturi pentru identificarea celui mai bun service auto din Bucuresti

Cand vine vorba despre reparatiile masinii intr-un service auto din Bucuresti, cel mai general sfat este sa nu iti duci masina la cel mai apropiat atelier.
Este important sa duci masina la un service auto autorizat, care beneficiaza de mecanici cu experienta si sunt profesionisti in domeniu, sau chiar specializati pe o anumita problemă particulară.
Cel mai bun service auto reprezinta unul care este specializat pe o anumita marca de masini sau model, investitia fiind mai mare la acestea, insa ar putea merita.

Cum ai putea alege un service auto bun pentru nevoile tale? Ai putea incepe prin:

 • A cauta recomandari de la familie, prieteni sau apropiati.
 • A cauta pe pagini de Facebook recenzii ale service-urilor auto.
 • A cauta pe Yelp sau Google Maps service-uri auto cu recenzii si pareri ale fostilor clienti.

 

Utilizand toate aceste surse, vei putea să iti micsorezi lista de posibilitati pana la doua-trei variante care ar putea fi potrivite pentru tine. Urmatorul pas ar fi sa faci o vizita la aceste locatii pentru a vedea intr-adevar cum lucreaza mecanicii de aici. Ai putea să verifici asta prin a-i ruga sa faca o reparatie minora sau de exemplu sa schimbe uleiul.

 

Următorul pas este să te întrebi următoarele:

 • Este acest service auto bine organizat? Beneficiaza de o imagine profesională?
 • Au echipamentul necesar reparațiilor de care vei avea nevoie?
 • Una peste alta, ai un sentiment bun cu privire la acest service auto?Dacă majoritatea răspunsurilor sunt afirmative, este o probabilitate mare sa te aflii intr-un loc potrivit. Mai avem insă cateva sfaturi pentru tine:
  • Daca ai lucruri în masina, obiecte personale si de valoare, scoate-le inainte să ajungi la service. In plus, ai putea avea nevoie de acte.
  • Fii atent daca service-ul auto este ingrijit si organizat. Acest lucru poate demonstra deseori profesionalismul si atentia la detalii a angajatilor.
  • Fii atent la verificarea fisei de intrare in service. La iesire din service, de asemenea, verifica daca ai acelasi nivel de motorina sau benzina in masina si daca aceasta prezinta zgarieturi.

   

  Tine cont si de faptul ca „mai ieftin” este rareori „mai bun” iar „mai bun” este rareori ieftin. Daca service-ul este ieftin, acest lucru poate insemna ca mecanicii sunt platiti destul de rau, dat fiind faptul ca nu au experienta, ca sculele folosite sunt vechi sau de calitate mai joasa sau ca nu exista garantie pentru munca pe care acestia o depun. Trebuie sa ai rabdare si sa cauti intr-adevar cel mai bun service auto, ce se potriveste nevoilor tale, care iti poate oferi cele mai bune servicii si cel mai bun raport calitate-pret.