Recenzie Chevrolet Traverse 2015

Pentru familiile numeroase care isi doresc mai mult, un autovehicul sportiv-utilitar (SUV) poate fi o alegere perfecta deoarece un astfel de autoturism imbina confortul cu spatiul si flexibilitatea. Iar Chevrolet Traverse 2015 este un concurent puternic si solid in categoria autoturismelor SUV de dimensiuni medii.

Avand pana la opt locuri, Chevrolet Traverse 2015 uimeste si prin capacitatea uimitoare de incarcare, avand un spatiu de peste trei mii de litri. Mai mult decat atat, scaunele se pot plia in totalitate pentru a obtine o podea plana, pentru mai mult spatiu. Singurul alt autoturism care se apropie de Chevrolet Traverse 2015 in ceea ce priveste spatiul, este GMC Acadia, care este fratele geaman al autoturismului prezentat de noi in acest articol. Dar stati asa! Mai avem multe de spus despre Chevrolet Traverse 2015! Sub podea mai exista un spatiu de depozitare unde puteti pastra obiectele ce trebuie ascunse de la vedere.

Performanta

Chevrolet Traverse 2015 este propulsat de un motor V6 de 3,6 litri care dezvolta 281 cai putere si un cuplu maxim de 360 Nm. Transmisia este una automata in sase trepte. Atat tractiunea pe fata cat si tractiunea integrala sunt oferite pentru a completa sistemul de propulsie. Toate cele enumerate mai sus sunt oferite la versiunile de baza LS si LT.

Versiunea de top LTZ este echipata cu un sistem de evacuare dublu care ridica puterea motorului la 288 cai putere. Consumul de combustibil ramane neschimbat chiar daca optati pentru configuratia mai puternica. Chevrolet Traverse 2015 consuma aproximativ 13,8 litri/100 km in oras si 9,8 litri/100 km la drum lung in cazul tractiunii pe fata. Daca optati pentru varianta cu tractiune integrala, consum creste la 14,7 litri/100 km in oras si 10,2 litri/100 km la drum lung.

Siguranta

Indiferent de versiunea aleasa, orice Chevrolet Traverse 2015 este dotat standard cu sistem ABS, sistem electronic de control al tractiunii, sistem electronic de control al stabilitatii, o camera video pentru marsarier, airbag-uri laterale pentru locurile din fata si doua airbag-uri de tip cortina pe toata lungime masinii. Sistemul de monitorizare a unfgiurilor moarte, sistemul de alertare a traficului din spate, sistemul de alertare in caz de coliziune frontala si sistemul de monitorizare a directiei de mers sunt standard doar la versiunea de top LTZ.
De asemenea, aceste dotari sunt optionale pentru versiunea LT.

O caracteristica unica este un airbag montat in centru, pozitionat intre scaunul soferului si al pasagerului din fata, a carui scop este sa previna accidentarea acestora intre ei, in cazul unui impact lateral. Acest airbag special este stadard la toate versiunile, mai putin la versiunea de baza LS, la care este optional. In urma testelor riguroase in ceea ce priveste siguranta, Chevrolet Traverse 2015 a fost notat cu cinci stele.

Preturi si alte caracteristici

Chevrolet Traverse 2015 are un pret de start de 32 de mii de dolari. Printre caracteristicile standard se numara farurile automate, acces fara cheie, climatizare atat in fata cat si in spate, pilot automat, conectivitate bluetooth, camera de marsarier si un sistem media cu ecran tactil. Pe langa echipamentele de siguranta enumerate mai sus, versiunea de top include si proiectoare de ceata, oglinzi exterioare incalzite, senzori de parcare si pornire cu telecomanda.