Cele mai potrivite autoturisme pentru doamne si domnisoare

Intocmirea unei liste a celor mai potrivite autoturisme pentru femei nu este o sarcina usoara deoarece se presupune ca femeile au dorinte si nevoi greu de satisfacut. Deci, pentru a alege cateva dintre cele mai potrivite masini pentru femei, am tinut cont de cateva reguli de baza. In primul rand toate masinile din lista vor fi autoturisme noi, fabricate in 2016. De asemenea, cele mai bune automobile pentru femei trebuie sa fie versatile. In timp ce unele autoturisme vor avea un spatiu foarte mare, altele vor fi foarte eficiente in ceea ce priveste consumul de combustibil. Continuati sa cititi acest articol pentru a afla care sunt, din punctul nostru de vedere, cele mai potrivite masini pentru doameni si domnisoare.

Chevrolet Malibu

Complet revizuit pentru 2016, noul Chevrolet Malibu este un sedan plin de viata cu un aspect atragator. Interiorul acestui autoturism ofera destul spatiu pentru cinci pasageri si un portbagaj generos. Tot la interior Chevrolet Malibu este foarte confortabil si este echipat cu un sistem media simplu de folosit. Modelul de baza pentru Chevrolet Malibu 2016 este unul turbo de 1,5 litri in patru cilindri care vine impreuna cu o cutie automata in sase trepte si dezvolta 160 cai putere. O alta optiune de motorizare ar fi un motor de 2 litri alaturi de o cutie automata in opt trepte ce dezvolta 250 cai putere. Raspunsul la acceleratie este prompt iar masina iti ofera o senzatie de incredere. Mai mult decat atat si economia consumului de combustibil este competitiva pentru clasa sa.

strong>MINI Cooper Clubman

Modelul MINI Cooper Clubman fabricat in 2016 este asemenea unui autoturism combi intrucat este mai mare decat alte modele din gama sa. Ultima generatie de MINI Cooper Clubman a fost criticata deoarece avea doar patru locuri dar acest lucru a fost rectificat la noul model, care dispune de un loc in plus in partea din spate. Faptul ca acest model are patru portiere face ca gradul de utilizare a spatiului oferit sa fie maximizat. Varianta de baza este echipata cu un motor bi-turbo in trei cilindri de 1,5 litri ce dezvolta 134 cai putere. Varianta de mijloc este dotata cu un motor bi-turbo in patru cilindri de 2 litri ce dezvolta 189 cai putere. O transmisie manuala cu sase trepte este standard.

BMW X1

BMW X1 este un SUV de mici dimensiuni dar foarte elegant si luxos care intruneste atat caracteristicile forte ale brandului BMW cat si functionalitatea unui autoturism sport, la un pret acceptabil. BMW X1 are cinci locuri pentru pasageri si se bucura de o singura versiune in ceea ce priveste nivelul de echipare in acest an. Este vorba despre versiunea xDrive 28i si este reprezentata de un motor turbo de 2 litri in patru cilindri ce dezvolta 228 cai putere. O transmisie automata cu opt trepte si sistemul de tractiune integrala sunt standard. X1 este placut de condus si este varianta perfecta pentru o calatorie distractiva impreuna cu prietenii. Interiorul este clasic, scaunele sunt confortabile si exista suficient spatiu pentru bagajele tuturor.

Honda Civic

Reproiectata pentru anul 2016, Honda Civic este un sedan cu cinci locuri si este favorita pentru a ocupa o pozitie de top in lista noastra datorita eficientei sale, fiabilitatii, sigurantei si pretului. In spatele aspectului exterior clasic, interiorul unui Honda Civic ofera anumite caracteristici de lux care sfideaza pretul sau. Lista de echipamente standard este generoasa iar optiunile disponibile sunt foarte interesante. Scorul in ceea ce priveste siguranta este foarte ridicat, consumul mediu este de 6,9 litri/100 kilometri iar motorul de baza de 2 litri in patru cilindri dezvolta 158 cai putere. Bineinteles ca este disponibil si un motor turbo de 1,5 litri ce dezvolta 174 cai putere. Pentru doamnele care doresc sa-si diversifice autoturismul, trebuie sa stie ca Honda Civic 2016 este disponibila in cinci versiuni in functie de nivelul de echipare.