5 sedanuri pentru soferii care doresc mai mult spatiu

Daca printre cititorii nostri se numara conducatori auto care doresc sa achizitioneze un autoturism sedan nou foarte incapator, mai jos vor putea descoperi 5 modele care se incadreaza perfect in categoria autoturismelor spatioase. Nu ezitati sa cititi si sa aflati cateva detalii despre 5 autoturisme sedan cu un interior spatios cu ajutorul carora calatoria voastra va fi mai mult decat confortabila. In aceasta lista sunt incluse atat autoturisme noi cat si autoturisme ce pot fi achizitionate la mana a doua, astfel incat acest articol sa fie folositor tuturor tipurilor de soferi, atat in functie de buget cat si de dorinte.

Kia Cadenza

Cine ar fi crezut ca un autoturism Kia va ajunge vreodata sa fie prezent intr-un top al sedanurilor incapatoare? Probabil va este greu sa credeti acest lucru si va fi nevoie sa conduceti voi insiva modelul Kia Cadenza pentru a ne da dreptate. Pana atunci noi va putem asigura ca Kia Cadenza isi merita cu desavarsire locul pe lista noastra de sedanuri destinate conducatorilor auto care acorda prioritate confortului si spatiului din interior, mai presus de toate.

Pornind de la un pret de aproximativ 35 de mii de dolari, Kia Cadenza dispune de o lista lunga de echipamente standard, inclusiv caracteristici speciale precum farurile automate, un ecran touchscreen de 8 inchi, pornirea motorului si accesul in autoturism fara cheie, o camera pentru marsarier si un sistem modern de navigare. De asemenea soferii se pot bucura de scaune confortabile, autoturismul este foarte silentios iar portbagajul poate satisface cerintele celor mai critici conducatori auto.

Chevrolet Impala

Desi versiunile anterioare de Chevrolet Impala au reprezentat doar o tentativa de a intra in segmentul sedanurilor spatioase, noua versiune ne pregateste cu totul altceva. Noul Chevrolet Impala a fost reproiectat in anul 2014, promoveaza un stil nou, are multe imbunatatiri la interior si o gama larga de dispozitive de ultima generatie, inclusiv un sistem de avertizare a coliziunii, un volan incalzit sau scaune ventilate. Pentru un pret de aproximativ 28 de mii de dolari puteti achizitiona un sedan Chevrolet Impala si va puteti bucura de calatorii confortabile, un interior spatios si un portbagaj imens.

Chrysler 300

Exista nenumarate motive datorita carora Chrysler 300 este unul dintre modelele noastre preferate de sedanuri spatioase disponibile pe piata autoturismelor spatioase si confortabile. In primul rand, Chrysler 300 dispune de o lista lunga de tehnologii disponibile. De asemenea, soferii care aleg Chrysler 300 se pot bucura de scaune confortabile, o varietate de tipuri de motoare, tractiune integrala si multe altele. Daca sunteti interesati sa cumparati acest sedan o puteti face pentru un pret minim de 32 de mii de dolari.

Nissan Maxima

Daca doriti un autoturism sedan foarte incapator dar in acelasi timp doriti si performanta, Nissan Maxima fabricat intre anul 2009 si 2014 poate fi o alegere mai mult decat inspirata. Nissan Maxima este dotat cu toate echipamentele necesare unui autoturism din clasa sa si dispune de un interior confortabil, mult spatiu pentru pasageri, un portbagaj imens si suspensii moi care vor transforma calatoria voastra intr-una minunata, chiar si pe cele mai dificile tipuri de carosabil. De asemenea Nissan Maxima se mandreste cu un motor puternic V6 de 3,5 litri ce poate dezvolta 290 de cai putere. Preturile unui astfel de model se invart in jurul sumei de 15 mii de dolari pentru varianta din 2009 si 25 de mii de dolari pentru varianta fabricata in 2014.

Toyota Avalon

Toyota Avalon dispune de toate elementele cheie care fac ca un sedan de dimensiuni mari sa fie atat de spectaculos. Pentru conducatorii auto interesati de confort si calitate, Toyota Avalon este alegerea perfecta – poate cea mai perfecta alegere dintre toate autoturismele din acest segment. Toyota Avalon promoveaza o fiabilitate remarcabila, iar soferii care doresc sa protejeze mediul inconjurator dar si sa economiseasca bani pe combustibil pot alege varianta hibrid care consuma in jur de 5,8 litri/100 km in oras si 6 litri/100 km pe autostrada. Pretul pentru un autoturism din clasa sa este rezonabil, incepand de la 33 de mii de dolari. Acest pret face referire la versiunea de baza care are o lista lunga de caracteristici standard precum faruri automate, scaunele din fata incalzite, sistem de climatizare pe doua zone si tapiterie din piele.